♡♡♡♡♡♡

♡♡♡♡♡♡

22:E DECEMBER (Shanghai time 21:10)

Resor & äventyrPosted by Johanna Mon, December 22, 2014 14:10
Hejsan svejsan! Vi är fortfarande på väg... Dagarna här i Shanghai har varit så häftiga och upplevelserika! Förstår inte hur jag inte kunde vara mer taggad på att komma till Kina?! Bland de coolaste länderna jag besökt någonsin. Idag har vi varit i gamla Shanghai-staden och de små kvarteren en bit utanför city. Vilka kontraster alltså, ena stunden står du utanför världens lyxigaste hotell med guld i taket och efter 3mins promenad kan du köpa gräshoppa på burk på en skabbig marknad som luktar avlopp, söt rök och grillad bläckfisk. Vi har också hunnit med att åka med farlig taxi, åkt upp i ett 500m högt torn, åkt världens snabbaste tunnelbana (svävande på 430 km/h), vandrat vid The bund & People's Square, Pudong och French Concession East/West. Efter förrgårdagens 3h i bil och 12h i flygplan känns det sådär att hänga runt 8h på en flygplats idag (pga försenat plan) och sedan 10h till fast i luften.. Men imorgon är vi framme och det ska bli SÅ skönt!

Om någon försökt nå mig på annat än sms de senaste dagarna och jag inte har svarat beror det på att typ hela Kina har blockat Facebook, Instagram, Google osv på alla nätverk i hela landet. Hoppas på annat system imorgon!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.