♡♡♡♡♡♡

♡♡♡♡♡♡

AUSTRALIEN

Resor & äventyrPosted by Johanna Thu, September 11, 2014 23:31
Exakt om hundra dagar åker vi på vår (kanske bästa någonsin?! Nä inget slår Costa rica...) långresa. Fyy vad jag längtar och vad kul det kommer bli! Längtar efter känslan av att sätta sig på ett plan och bara åka... Har gått runt med fjärilar i magen snart ett år, och det har inte gått en ända dag utan att jag tänkt på det. Ahh älskar sånt här! Kommer besöka 6st länder under den månaden vi är borta och det ska bli så spännande. (JAAA jag måste erkänna att jag är sjuukt tagg på äkta thaimat)

Annars då? Joo matten, som jag haft ångest över i flera dagar är gjord (tack vare min fina pappa som hjälpt mig). Visste att gymnasiematten var snäppet svårare men alltsååå... Panik! Det är snabba puckar hela tiden & man får koncentrera sig mycket för att hänga med. Har bara tre korta lektioner imorgon, så himla skönt. Nu ska jag rensa bilder & sedan hoppa isäng! Sov gott!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.