♡♡♡♡♡♡

♡♡♡♡♡♡

SOMMARJOBB

Frågor och svarPosted by Johanna Fri, July 11, 2014 23:15
Varför jobbar du så mycket? Vill du inte hellre ha sommarlov? Hur mycket tjnar du? Vad ska du göra av alla pengarna?

Svar: Jag jobbar för många saker. Dels för att jag lär mig mycket, jag får bra kunskaper som jag kommer ha användning för i framtiden. Alltifrån hur man plockar resturangbord till hur man löser in triss. Sen jobbar jag också för att jag tycker det är kul! Det är ju väldigt viktigt, annars blir det lätt jobbigt. Det är klart att jag inte stiger upp varje morgon 06:00 och glatt slänger mig på cykel för att cykla 5 km till jobbet, men när jag väl är där gillar jag det oftast! Jag tycker om att göra saker när jag inte är hemma, så enkelt är det.

Jag skulle så klart vilja ha sommarlov som många andra, men när sommaren är slut så sitter jag ju där med ett 5-siffrigt bankkonto (för att svara på den näst sista frågan, jag blir rikare än någonsin!), massa nya kunskaper och vänner & kontakter. Det är också ett helt ok sommarlov för mig! Just nu gäller det bara att kämpa på & njuta fullt ut av de lediga stunderna!

Jag tänker spara mina pengar, inte gå och shoppa loss allt. Man får ju faktiskt tänka lite på miljön i allt man gör. Jag han ju allt jag behöver - bara att slita ut tills jag måste ha något nytt. På så sätt har jag blivit extremt snål mot mig själv & bättre på att använda de saker/resurser som redan finns! Om jag fortsätter att sommarjobba två år till kan jag åka till Costa Rica och vara där i 6 månader utan att jobba något. Jag skulle också kunna köpa tio Mullberry väskor (om inte fler) eller köpa 60 000 tuggummin paket. Haha

  • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1214