♡♡♡♡♡♡

♡♡♡♡♡♡

Fagg ju nasse-rasse. På riktigt.

AllmäntPosted by Johanna Wed, May 14, 2014 23:16
För några dagar sedan var jag & Alicia och vände ryggen mot Åkesson som var och pratade på torget. Det var ca tusen personer där. Många av dom applåderade, många av dem vände ryggen. Jag har alltid tyckt det är otroligt frustrerande att se folk le, klappa händerna och hålla med om rasistiska åsikter. Tills idag då jag började tycka synd om dom. Någon dag senare fick jag höra ¨det är ju hans åsikt, han har rätt att tycka.¨ ofc han har men när hans åsikt & dröm blir till verklighet och det händer saker irl som förstör för så många människor så SKA MAN SÄGA IFRÅN!Detta måste vara världens mest klockrena blid.

Men seriöst, hur mycket rasism tål Sverige? Det känns som att vi håller på att ta reda på det just nu. Sverigedemokraterna har skickat hem över en halv miljon flyktingar på kort tid. Då kan man ju undra vad som kommer hända om det fortsätter såhär?

Jo, Sverige kommer bli ett fattigt, pinsamt, otrevligt, fult och helt fantasilöst land. Man kommer skämmas när man ska säga att man är i från Sverige. Och ekonomin? Det kommer gå åt skogen som nästan allt annat. Men om Sverige gör motsatsen, kommer det vara ett utav de rikaste och mordenaste länderna i världen inom väldigt kort tid.Jag kan inte undvika att ibland fråga mig själv: Hur tänker rasister, hur lever de?
Det måste vara jättejobbigt att behöva tycka illa om så många & vara så rädd hela tiden utan att man själv märker det. För rasister är rädda, det kan vem som helt se & märka. Dom är rädda för det nya. Det som dom tror är dåligt, är bra.För alla är människor. Som förtjänar varandras respekt.Så nu måste vi som inte är rasister (ursäkta mig, eller nej btw..) och inte dumma & borta i huvudet vända det här. Vi måste ju tillsammans visa att det så fel det kan bli! Ingen är född till att bli rasist, därför går det att ändra på.

Om det nu råkade vara någon rasist som läste detta. Well, då önskar jag dig en väldigt otrevlig helg och att du typ imorgon får en hjärnskakning som kanske rättar till lite i ditt huvud, för det behövs...

Alla människor ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla områden i livet. Punkt slut.  • Comments(3)//johanna.tapper.se/#post1206