♡♡♡♡♡♡

♡♡♡♡♡♡

2014

Frågor och svarPosted by Johanna Sat, January 03, 2015 09:25
Beskriv 2014 med tre ord. Stressigt, lärorikt och roligt!
Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Oo, massa saker! Börjat gymnasiet, jobbat, besökt massa nya länder, läst böcker (!), pluggat som en galning, rest utomlands utan min familj, åkt världens högsta slänggunga och massa massa mer.
Vad är din största framgång 2014? Jobben tror jag. I början av året hade jag inget jobb alls, när sommaren var slut hade jag arbetat på (och fortsatte med) 5-6 olika platser. Sen skolan också, att det gått så bra. Jag var verkligen nervig inför plugget på gymnasiet och trodde att jag aldrig skulle palla med allt, men jag bestämde mig för att köra järnet och det har ju gett resultaaaat!
Vem har du umgåtts mest med? Bästa Alicia + alla mina supervänner i skolan som gör vardagen så mycket roligare. Sen min familj och min fina släkt såklart!
Vilka länder besökte du under 2014? Italien, Frankrike, Schweiz, Monaco, Tyskland, Danmark, Sverige (hehe), England, Finland, Kina och Australien.
Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Fortsätt precis som du gör nu. +Stressa mindre över småsaker, lägg inte energi på allt och alla, surfa liiiite mer,ha roligt och lev i nuet.

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1304

SOMMARJOBB

Frågor och svarPosted by Johanna Fri, July 11, 2014 23:15
Varför jobbar du så mycket? Vill du inte hellre ha sommarlov? Hur mycket tjnar du? Vad ska du göra av alla pengarna?

Svar: Jag jobbar för många saker. Dels för att jag lär mig mycket, jag får bra kunskaper som jag kommer ha användning för i framtiden. Alltifrån hur man plockar resturangbord till hur man löser in triss. Sen jobbar jag också för att jag tycker det är kul! Det är ju väldigt viktigt, annars blir det lätt jobbigt. Det är klart att jag inte stiger upp varje morgon 06:00 och glatt slänger mig på cykel för att cykla 5 km till jobbet, men när jag väl är där gillar jag det oftast! Jag tycker om att göra saker när jag inte är hemma, så enkelt är det.

Jag skulle så klart vilja ha sommarlov som många andra, men när sommaren är slut så sitter jag ju där med ett 5-siffrigt bankkonto (för att svara på den näst sista frågan, jag blir rikare än någonsin!), massa nya kunskaper och vänner & kontakter. Det är också ett helt ok sommarlov för mig! Just nu gäller det bara att kämpa på & njuta fullt ut av de lediga stunderna!

Jag tänker spara mina pengar, inte gå och shoppa loss allt. Man får ju faktiskt tänka lite på miljön i allt man gör. Jag han ju allt jag behöver - bara att slita ut tills jag måste ha något nytt. På så sätt har jag blivit extremt snål mot mig själv & bättre på att använda de saker/resurser som redan finns! Om jag fortsätter att sommarjobba två år till kan jag åka till Costa Rica och vara där i 6 månader utan att jobba något. Jag skulle också kunna köpa tio Mullberry väskor (om inte fler) eller köpa 60 000 tuggummin paket. Haha

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1214

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Wed, May 07, 2014 22:56
Hur gammal är du? 16
Hur gammal känner du dig? känner mig som 16 i think
Vad har du gjort i dag? Varit i skolan, träffat Alicia & pluggat
Vilken film såg du senast? The Holiday tror jag..
Vem ringde du senast? Pappa
är du besatt av någonting? Naj
Är du rädd för blod? Nej, men jag tycker sprutor och blodprov är sjukt jobbiga saker.

Vilken färg är dominerande i din garderob? Vitt
När vaknade du i dag? 06:15
Vilken är din favorithögtid? Julafton eller midsommar
Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? i Costa Rica haha

Har du någon gång brutit ett ben? nej, bara sprickor
Vem är din favoritkändis? No ideaaa


Vad är du på för humör just nu? Seg men glad
Vilka världsdelar har du varit i? Centralamerika, Nordamerika, Asien, Afrika, Europa & snart Oceanen!!
Vilka yrken har du provat på? jobba i butik, med event, fotograf, målare, och lite annat.
Hur går du helst klädd? basic.
Vilket stjärntecken är du född i? Fisk!
Vilket är ditt favoritgodis? Choklaaaaaad
Vilket är ditt bästa ämne i skolan? geografi & samhäll
Vad har du på dig just nu? mjukisar

Vilken är din favoritaffär? Många! Urban outfitters
Vad har du för storlek i kläder? XS/S ibland M
Hur många gånger har du flyttat? 5-6 st.
Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? ett gäng kompisar, god mat & surfbrädor ;)
Har du blivit sydd någon gång? nej

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? gick på dagis och levde livet
Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? keso, ägg, bananer & apelsiner, hemagjord sylt & teeee!Är du blyg? beror på vem


Var växte dina föräldrar upp? pappa i Stockholm och mamma i Varberg
Göteborg eller stockholm? Stockholmoo! Jag känner mig mest hemma där.
Har du sett någon dö? nej och det ä jag glad för!
Hur många grader är det ute? 13

Har du svenskt ursprung? japp
Har du någon gång åkt snowboard? japp, och det gör jag lätt om! Så himla kul!
Har du gröna fingrar? verkligen inte
Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Spara, resa!
Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Nää låter lite jobbigt sådär..
Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? jag gjorde klart hela franskahäftet, BAAAAM!
88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? hålla inne vad jag tycker och känner, cykla enhjuling, prata baklänges.

Är du bra på att laga mat? Ibland ja och ibland nej
Vilket är ditt drömyrke? fotograf!
Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Vintern 11-12.
Vad gjorde du 8.00 imorse? satt i skolan och gjorde näp i matte

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1197

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Thu, March 20, 2014 16:23
Heeeej! Hur gör du för att gå upp i bryggan? Är det svårt? Vill lära mig!

Svar:
Det lättaste sättet är nog att ligga på rygg, sätt hälarna så nära ryggen du kan, kräng in armarna under ryggen och tryck upp ben och en del av ryggen med axlarna kvar i underlaget. Jobba med framsida lår, knäna ska peka framåt, inte utåt. Det kan underlätta att vinkla tårna inåt litegrann. Efter det trycker du upp överkroppen med hjälp av armarna och vips är du uppe!

Jag tycker inte bryggan är särskilt svår, men jag har kunnat göra den så länge jag kan minnas så jag vet inte riktigt hur det känns att prova på den när man är äldre. Jag vet dock att begränsningen oftast ligger i hur smidig höftböjarmuskeln är och hur böjbara/viga dina ryggkotor är. Det svåra i bryggan tycker jag är att komma ner, haha! Det slutar alltid med att jag får mått panik och inte vet vart jag ska ta vägen = ramlar.

Om man vill utveckla sin brygga lite kan man gå med fötterna mot händerna och tvärt om, men då måste man vara bra uppvärmd! Jag har övat så att jag faktiskt kan nudda händer och fötter, men det tog tid och det är inte alltid jag klarar av det. Man blir helt fruktansvärt yr av att (upp och ner) se sina egna fötter komma gående! Haha!

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1173

#THAI

Frågor och svarPosted by Johanna Mon, January 13, 2014 17:10
Hittade en hel mapp igår med massa Thailandsbilder från när vi var små! Åå så roligt att kolla igenom:D

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1112

Frågor och svar

Frågor och svarPosted by Johanna Thu, January 09, 2014 14:59
Hur länge har du bloggat? i ca 4 år

Vart hittar du inspirationen till dina bilder?
Oj, svår men bra fråga. Jag tycker om att kolla på modebloggar som tar bra klädbilder. De är oftast bra komponerade. Inspireras också av naturen, människor som jag umgås med och mina intressen.
Ditt liv verkar vara perfekt, är det så? Nej! Ingens liv är perfekt. Men jag tänker varje dag vilken tur jag haft och är så glad att jag har möjlighet till att göra det jag tycker är roligt, att mina föräldrar inte är skilda, att jag är uppvuxen med att resa, att jag har så stor släkt och fina kompisar. Jag är jättetacksam för allt! Sen skriver jag ju inte alltid om tråkiga eller jobbiga saker här på bloggen. Men jag tror det handlar om att ta vara på det man har, va glad för att du bor i ett så tryggt land som Sverige, att du får gå i skolan, att du har oändligt många rättigheter och massa mera!

Vilket objektiv använder du och vilken kamera?
Jag använder en Nikon D3100, inget jättefancy men lättaste lilla systemkameran att ha med sig, både film och foto i riktigt bra kvailté. Jag har det kitobjektivet som följer med 18-55mm, ett 70-300mm och så har jag ett nikkor fast 50mm f/1.8. Det är Så himla fint och säkert en utav mina finaste ägodelar.
Varför gillar du surfing så mycket? Det är inte äns en sport. Ens*
Jag bryr mig faktiskt inte om surfing är en ¨riktig sport¨ eller inte. Som om det skulle behövas klassas som sport för att vara roligt..När man väl lärt sig komma upp på brädan och åka med vågen är det verkligen superkul!

Varför surfar du ens när det är så kallt?! För att det är roligt! Om jag har luva, handskar, skor och varm våtdräkt fryser jag ingenting.
Vad är dina bästa fototips? Gå ner med kameran. Om du ser en fin blomma och tänker nu ska jag fota, ta upp din kamera, sjunker ner på knä eller ännu lägre och klickar en bild. Det blir mycket mycket bättre då än att ta uppifrån.

Kan du inte göra steg för steg hur du redigerar dina bilder?!!
Jo, absolut!

Har du tagit dom bilderna:O
nej, Hoddevikbilderna är från Google, det står i texten. Men jag hoppas kunna ta liknande!

Är det Angelica Blicks kompis?
Oui! Mihihi.

Din favoritplats och varför?
Eftersom att det bästa jag vet är surfingen så är min favoritplats såklart ett surfspot. Det ligger i Costa Rica och är så felfritt och perfekt på sitt lilla sätt. Jag tänker på Santa Teresa varje dag om hur mycket jag längtar tillbaka och på hur mycket jag verkligen tyckte om stället! Att jag bara önskar att jag har gjort klart allt som har med skola att göra, jobbat och sparat pengar och kan boka en resa dit och stanna där ett bra tag. Varmt vatten, höga vågor, fin natur. Helt enkelt det bästa stället!

 • Comments(1)//johanna.tapper.se/#post1106

CAMSTUFF/Q-A

Frågor och svarPosted by Johanna Thu, October 24, 2013 21:12
Nikond3100//50-55 F/1.8// flashligt SB-800 blixt// batterigrepp Meike MK-D3100// 70-300 F/4.2// 18-55 F/5.6
Det här är den kamerautrustning som hjälper mig med bilderna. Det som används flitigast är det fasta objektivet 50-55 1.8, mitt batterigrepp & kameran såklart. Blixten är inte min (än hehe). Jag är verkligen nöjd med de små svarta klumparna jag införskaffat mig senaste två åren. Tänk då när jag är 50?! Ojojoj. Jag är riktigt sugen på att köpa ett Nikon NIkkor 50mm F/1.2 eller ett bra sportobjektiv.

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post1018

SVAR del 2!

Frågor och svarPosted by Johanna Thu, July 04, 2013 15:50
Vilka länder har du varit i?
Tillräckligt många för att jag ska vara nöjd och glad! Jag har varit i Danmark (2ggr), England, Italien (2ggr), Thailand(2ggr), Dubai, Marocko, Grekland, Cypern, USA, Costa Rica, Frankrike & snart Turkiet.

Hur många kaniner har du?
Vi* 2 st!
Vilken är sin favorit affär?
Urban outfitters! Sen gillar jag också uniqlo, forever21, freepeople & massa andra!

Hur länge har du drivit denna bloggen?
3 år ungefär, om jag inte minns helt fel.

När du har tagit studenten ska du plugga, jobba eller resa då?

RESA MANNEN, RESA! Jag tänker absolut inte (!) sätta mig i en skolbänk igen efter 15 år i skolan. Au pair, vill jag också vara. Kan hända att jag är det i något år, kommer hem och jobbar & sedan reser. Efter det, när jag känner att det skulle vara kul att plugga vidare, DÅ kan jag göra det. Men jag tänker bara göra det som känns kul och rätt efter studenten, passa på med allt. Jag lääääängtar!

Gillar du mig?
hmm..

JB/1D?

Vad trooor du?! JB.

Har du köpt något som du ångrar jättemycket?
Ja! När jag var runt elva år köpte jag ett par örhängen för typ 150:- som jag inte använt en gång.. Fast det är ju inget jag ångrar JÄTTEMYCKET.. Haha

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post846

SVAR del 1!

Frågor och svarPosted by Johanna Thu, July 04, 2013 15:14
Här kommer några utav svaren till frågestunden!

Gillar du Twilight?
Nja.. Jag har sett nästan alla filmer men jag tycker det är liiite töntigt med fantasy filmer om saker som inte finns.

Vad säger du om jag säger Göteborg?
Hej Glenn! Vad roligt att du frågar.

Kan du göra en video någon gång där du visar ditt rum och plagg i din garderob, eller ett vanligt blogg inlägg med bilder på ditt rum och garderob?
Of course! Vårt iMovie har slutat fungera så det blir ingen video. Min garderob ser väl ut ungefär sådär ↓ x3. Kanske kommer lite fler bilder sen. Mitt rum kan jag absolut fota!Vilken är din favorit blogg?
Ooo. Jag vet inte. Jag läser så många att det är svårt att välja. Zara Larssons är nog den jag kollar oftast, Chloe Shutermans går också på högvarv. Linasfoto, Tinkerbella & filippa edghills blogg är de som jag mest tycker om. Sen kollar jag mina kompisars bloggar ofta också.

Städar du ofta ditt rum?
Jag plockar undan ofta. Sen dammsuger jag och torkar kanske varann vecka. Det blir ju inte så smutsigt i ett sovrum, mest dammigt

Tror du på gud??????
Nja. Jag har, om jag tänker efter ganska svårt att tro på något som ingen någonsin kunnat bevisa finns. älldrig trott på någon gud men får känslor i advent¨ typ ungefär sådär.

Om du skulle beskriva dig själv, typ hur du är och så. Hur skulle du beskriva?

Jag är nog ganska lugn. När jag inte har bråttom.. Oftast glad & faktiskt ganska trevlig och har ganska bra tålamod med människor. Ibland kan jag vara blyg vilket är lite tråkigt. Shit detta var ju svååårt!

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post845

Fråga på ba

Frågor och svarPosted by Johanna Sun, June 16, 2013 20:04
Farfars mac alltså.. Fastnar alltid. Förresten är det målarfärg jag har på fingrarna, hihi.

Hello! Eftersom jag nu kommer vara borta från bloggen ett tag kör vi en fet frågestund! Man får ställa frågor eller önska något speciellt inlägg, jag lovar att svara/skriva/fota! Det är lättast om ni ställer fråga/orna på detta inlägget, har liksom inte några notiser på de andra.

So go ahead, vad undrar du?

 • Comments(5)//johanna.tapper.se/#post823

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Tue, May 28, 2013 19:13
Vaddå, är du typ sponstrad av dom? Vilket objektiv är bilden tagen med?

Svar:
Haha, noo. Det är jag verkligen inte! Vann den genom en tävling på Instagram, fast egentligen var det pappa som vann. Jag tävlade med hans bild, jag sa att vi kunde dela på det rosa priset men han stod över.. Fattar inte varför?! Haha. Nikkor 50mm som svar på den andra frågan.


 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post775

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Tue, May 07, 2013 21:02
Vart köpte du dina flipflpop? Hur mycket kostade dom? Jättefin blogg:)
Tack! Jag köpte mina i Italien, vet inte riktigt hur mycket de kostade men runt 250:- tror jag, ungefär 100 billigare än i Sverige.


Hur får du rund bakgrund?
Jag har lärt mig att en kamera vill göra bilden grå, den är liksom blind. -Nä tänker ni säker då, den ser ju allt. Men man behöver tala om för kameran hur den ska hantera bilder. Som en blindkäpp. Jag som har en Nikon kamera sätter den på läget P eller A. Där kan man styra bländaren själv. Har du låg bländare tar kameran in mycket ljus och har därför lättare att fokusera på en mindre del av bilden. Har du hög bländare blir det tvärt om, det mesta i bilden blir skarp. Om jag t.ex ställer in bländaren på 1.8 (lågt) tar kameran in mer ljus och kan då fokusera mer på en sak istället för flera. ISO hör också ihop lite med det, där talar du om för kameran hur ljust/mörkt det är. Är det väldigt ljust är ISO 100 bra, tar du en bild sent på kvällen kanske du behöver ISO 3200 eller högre, man får testa sig fram. Detta är verkligen inte lätt att förklara, inte lätt att förstå heller. Tog säkert ett år för mig. Kortfattat: Låg bländare=mer ljus= mer ofokus. Bländare 7.1 // ISO 200Bländare 1.8 // ISO 200

Jag kom på att någon undrade (för längesedan) hur jag orkade uppdatera så ofta.
Svaret är det att jag tar så mycket bilder, så mycket bilder att jag bara måste dela med mig på något sätt. Sitta och lägga upp varenda bild på facebook gör nog ingen glad till slut, därför är bloggen ett väldigt bra alternativ. Fok kan kolla när man vill, jag kan skriva när jag vill och hur jag vill. Jag tycker det är så kul att få kommentarer från er! Jag vet att ni är ganska många så börja jobba nu.. Sen kan jag tycka det är bra att ganska kort kortfatta sin dag och tänka igenom. Tror bloggen är jättebra för mig faktiskt, kan till och med sitta och planera på bussen på väg hem om vad jag ska skriva om/vilka bilder jag ska lägga ut. Haha.

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post738

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Thu, May 02, 2013 15:29
Vart redigerar du dina bilder?

Svar:
Just nu använder jag Photoshop, det är bara för att prova på. Iphoto, är bra för grundredigering. Vanliga redigeringssidor är lättgooglat, ribbet är en ny sida jag provat ett tag och resultatet blir ganska bra!

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post723

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Tue, April 16, 2013 20:27
Snygga!!!<3 vilken modell var det på dom? Hur mycket kostade dom? Köpte du dom på nätet eller? <3

Svar: Tackitack! Jag troooor det är 501:or (?) Naj, inte på nätet. I en liten butik i Göteborg. 349:- om jag inte minns helt fel;)

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post696

Question and Answer-Gotland

Frågor och svarPosted by Johanna Mon, March 25, 2013 19:31
Fotografi, jagHej! Såg att du varit på Gotland många gånger! Kan du inte berätta lite om det? Svara gärna?!:DDD

Svar: Jo visst kan jag skriva lite om det. Jag har inte varit där många gånger, bara en och det var i somras i en vecka. Jag är ärlig talat inte så jättevan vid att resa inom Sverige, så jag kommer ihåg att det kändes lite konstigt att veta att man hade åkt någonstans, långt, fast ändå var kvar i Sverige. Men det var fint, jättefint med mycket natur. Kändes på något sätt lite öde.. Tror det var för alla stora berg, haha. Vi bodde i ett bra hus bredvid kusinerna, nära till ganska mycket. Det var dock inte så varmt att man ville bada i vattnet (iallafall inte jag;), men funkade ju ändå Eftersom jag inte varit där förut var det riktigt häftigt och fint ställe att åka till.

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post638

2 Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Tue, March 19, 2013 19:55
Vitt hår? Jag har redan svarat på den här frågan men jag kan göra det igen. Och svaret är nej, jag har inte vitt hår, det ser du nog på alla andra bilder. Koooollllaaa lixxx. Men det är ljust och väldigt solblekt. På sommaren, kanske det nästan är ¨vitt¨men inte nu.
Vilken fin bild! Vilka objektiv har du? Jag har ett 18-55 och ett 700-300 objektiv, men jag ska köpa ett lite bättre snart, bla med större bländare.

Om man undrar något får man jättegärna fråga! Verkligen, jag blir jätteglad! Men man kan alltid kolla kategorin ¨frågor och svar¨innan;) • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post620

Questions/Answers

Frågor och svarPosted by Johanna Fri, March 15, 2013 18:04
Vilket objektiv använder du för att få sånna dära fina bilder? Antar att det är ljuset i bilden du fastnat för? I så fall beror det mycket på vilket redigeringsprogram du har. Jag har ett 70-300 objektiv som jag tar dom mesta bilderna med. Sen ett vanligt 18-55, men har tänkt skaffa mig ett nytt, med större bländare.

Vart har du köpt tröjan? Jag skrev det i texten. Även om man bara kollar bilder på bloggar kan det ju vara bra att läsa texten om man vill ha reda på något;) Haha, den är köpt på HM.

Har du en egen studio? Nepp. Bilderna jag tagit på mina småsyskon är ifrån Don't blinks egna studio.

Får du många foto ¨uppdrag¨? I så fall hur? Vilka har du fotot för?
Nja.. Jag är liksom 15 år och går i skolan. Jag jobbar inte som fotograf men visst händer det att jag får jobb. Än så länge har jag fotat för en mäklarfirma, bröllop, folk som ska sälja saker(t.ex på blocket/tradera och vill ha bra bilder) , ett klädföretag (Mamalin), Ving (reseföretaget),för tandläkare och för Ankarskolan. Kompisars barn har jag också fotat en hel del. Men det är mest för skojs skull, får aldrig betalt för sånt.

Fixar du bloggdesigner åt andra?
Nej! Haha.

 • Comments(0)//johanna.tapper.se/#post613

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Sun, March 10, 2013 20:02
Asså du har väl rest mycket och så? Vilket är ditt favorit land och varför?

Svar:
Hmm. Bra fråga. Jag har gillat alla länder vi har varit i men om jag bara får välja ett så blir det nog Costa Rica. Det kan vara för att det var den längsta och bästa resan vi gjort. Det är SÅ VACKERT! Landet har otroligt mycket fin natur, det är (enligt mig) lagom varmt, trevliga och lugna människor, och fina stränder. När jag sa till människor att vi skulle åka dit trodde många att det var kind of knarkland med massa fuffens. (folk som inte ens hade varit i landet, haha. Ibland kan det vara bra att ta reda på rätt svar innan ni säger allt ni tror) Men icke! Det var iallafall inte så jag uppfattade det. Det är verkligen ett jättefint land! En veryvery speciall sak med Costa Rica är att landet inte har någon Arme. Men jag tror det är roligast att resa runt i landet och inte bara stanna på ett ställe. Jag skulle väldigt gärna åka tillbaka dit, men det dröjer nog ett tag. Jag måste bara se resten av världen först!


Här kan ni se en bild jag tog, jag kan göra ett inlägg sen med lite fler bilder.


 • Comments(1)//johanna.tapper.se/#post598

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Wed, February 27, 2013 17:43
Var är halsbandet ifrån? Det kommer från fahlén surf här i Varberg

Jag har en fråga, du har väll varit i både new york och i L.A? Och vilken av städerna tycker du bäst om och varför? Och vilken är din favorit butik i NY?
Nepp. Jag har inte varit i L.A, bara en snabbis i New York kompis. Men vill lätt åka till L.A och kolla runt! Verkar så himla häftigt. Ochhhh det där med favvo-butik. I have no idea. Han inte gå in i så många men en butik som jag mins hade väldigt fina kläder och smycken va Forever 21. Köpte en del där. Jag kommer, någon gång i mitt liv åka till New York och bara shoppa. Lätt! Det är inte bara stora butikskedjor som är där, utan massa småbutiker kan man också hitta. Åhhh.Hur gammal är du?
Jag är 14, men om 13 dagar fyller jag 15. Haha! Det står att jag är 15 i bloggen men det är bara för att jag nästan aldrig är inne och fixar med presentationen, lika bra att ändra det, kommer ändå bara glömma bort det sen.


Vilken kamera använder du? snäll svara. Fin blogg:) Tack! Jag använder Nikond3100, braaaa nybörjarkamera och väldigt lätt att jobba med. Det finns lagom mycket inställningar och är lätt att förstå. Kan också filma i HD.

Här var lite frågor jag skrapat ihop. Vill ni att jag kör så här eller frågestunder? Kommentera vad du tycker:D • Comments(5)//johanna.tapper.se/#post565

Q/A

Frågor och svarPosted by Johanna Fri, February 22, 2013 23:45
Vilka saker (hos den andre) brukar indikera potential när du letar nya kompisar?

Oj vilken fråga.. Folk som säger ja till mycket, folk som dansar när ingen annan gör det, folk som är bestämmda och vet vad dom håller på med, folk som bjuder på godis, folk som vill följa med på roliga saker, folk som litar på sig själva och inte bryr sig om vad andra tycker, folk som är bra på att kontrollera saker och ha koll.

Du lägger ofta ut ljusa och fina bilder, redigerar du dom eller?

Tack så mycket! Ja, det är klart jag redigerar dom. Annars skulle dom inte alls se uT som dom gör. Sen har jag en kamera som tar in hyfsat mycket ljus, då blir allt enklare.

Känner du många som hänger på Coastal Culture? Nja.. Många från klassen och skolan åker dit. Man kan till och med se lärare ibland (?). Jag oftast dit med en kompis. Det är inte så kul att knalla omkring själv. Surfakademin hänger också där, dom känner vi ganska bra. Sen träffar man alltid på människor man känner igen.

Har du färgat ditt hååår???? Isåfall, vad heter den?!?

Nej det har jag inte. Men det är nog väldigt solblekt. Många är ju blonda när man är liten och sedan blir man mörkare, men mitt håller i sig ganska bra och det gillar jag. Sen är mitt hår ännu ljusare på sommaren. Om du undrar vad färgen på mitt hår heter så har jag ingen aning.. Haha! UT I SOLEN KOMPIS!

Mitt hår innan jag gjorde dreads, nu är det kortare.

 • Comments(1)//johanna.tapper.se/#post546
Next »